Dag 2 – Dobberen, plannen smeden en bubbelen

Door: Regillio & Irma

Blijf op de hoogte en volg Regillio & Irma

25 September 2025 | Griekenland, Thessaloniki

Dag 2 – Dobberen, plannen smeden en bubbelen in de jacuzzi

Na een eerste nacht in de luxe suite leverden we in de ochtend de sleutels weer in. Onze eigen kamer zou pas later die middag beschikbaar zijn, dus begonnen we de dag rustig met een uitgebreid ontbijt. Daarna was het tijd voor de eerste stranddag! Het strand lag op slechts een paar stappen van de accommodatie, dus slippers aan en hup, richting zee.

Snorkel op en duiken maar: overal om ons heen zwommen vissen die we bijna wilden vragen hoe ze heetten. Irma koos ondertussen voor de relax-modus: dobberend op haar opblaasbedje liet ze zich wiegen door het heldere water. Tussendoor even terug voor een smakelijke lunch, waarna we opnieuw neerstreken op onze ligbedjes aan zee.

In de middag kregen we de sleutels van onze nieuwe kamer. Ook spraken we met Kostes, de TUI-adviseur. Samen legden we onze plannen vast: een huurauto voor vijf dagen om de omgeving te ontdekken, complete routes voor die dagen én alvast de reserveringen voor onze diners. Zo waren we zeker dat we geen enkel Grieks of Italiaans gerecht zouden mislopen.

Na een heerlijk diner en nog een gezellige zit in de lobby trokken we ons terug naar de kamer. Daar wachtten ons nog twee extra verwenmomenten: eerst genoten we buiten van de jacuzzi in onze tuin, en daarna kropen we rozig en voldaan onder de dekens – klaar voor nieuwe avonturen.