Dag 4 – Wolken, wellness en een vleugje Broadway
Door: Regillio & Irma
Blijf op de hoogte en volg Regillio & Irma
28 September 2025 | Griekenland, Thessaloniki
Dag 4 – Wolken, wellness en een vleugje Broadway
De dag begon rustig met een ontbijtje, waarna we koers zetten naar de wellness. Een stoombad, een rondje sauna en daarna afkoelen in het overdekte zwembad – precies de juiste start van de dag.
Omdat het tot ver in de middag bewolkt bleef en de wind stevig aantrok, lieten we het strand vandaag voor wat het was. In plaats daarvan zochten we ons plekje bij het zwembad. Op een ligbed, met heerlijke Arabische deep-house op de achtergrond, een boek erbij en af en toe even wegdoezelen… zo slecht is een “bewolkte dag” helemaal niet.
Later in de middag keerden we terug naar onze suite om te douchen en ons klaar te maken voor het diner. Het eten was weer verrukkelijk. Daarna trokken we naar de Broadway-show, maar dat werd helaas geen hoogtepunt. De muziek stond veel te hard, het podium had nauwelijks aankleding en de dansers misten mannelijke partners. Kortom: niet wat we ervan hadden verwacht. We zijn dan ook op tijd weer vertrokken richting ons verblijf.
Morgenochtend om 10.00 uur wacht er gelukkig iets veel leukers: onze nieuwe reisgenoot! Een huurauto die ons de komende vijf dagen gaat vergezellen om de eilanden van Chalkidiki te verkennen. Good day!